Tijdens de Vrouwenpolderse Dagen is het drie dagen feest in het gezellige dorpje Vrouwenpolder. Drie dagen lang markt, live muziek, kinderkermis, eten, drinken en tot in de late uurtjes feest in de grote tent. Ik werd als blogger uitgenodigd om er een kijkje te nemen en vond het erg gezellig!

Eten en drinken

Op de markt vind je mooie sieraden, schilderijen, schoenen, kleding en andere snuisterijen. Als Foodie kon ik het natuurlijk niet laten om te kijken welk lekkers er allemaal werd aangeboden. Nou, er is keuze genoeg! Van heerlijke fudge tot prachtige aardbeien, zoete stroopwafels, diverse noten, mooie kazen, lekkere frietjes en Turks brood met een dipsaus.

     

Live muziek

In de feesttent zijn dagelijks live optredens en kun je terecht voor hapjes en drankjes. Ik heb genoten van de covers van Bandover, maar ook de 90’s Party op 26 mei en Das Vrouwenpolder Bierfest op 27 mei belooft een groot feest te worden.

Plezier voor jong en oud

Er is van alles te doen voor de kids. Op de kinderkermis kunnen ze ponyrijden, eendjes vangen, buks schieten en in de botsauto’s. Op de braderie staan twee grote palmbomen, waar ze onder begeleiding in mogen klimmen. Bij de feesttent zijn er echter ook nog allerlei andere leuke (gratis!) activiteiten, zoals ringrijden, spijkerbroekhangen en andere speeltoestellen. Ondertussen loopt een balonnenclown rond om de kinderen te vermaken, dus kun je als ouder ongestoord een biertje drinken in de feesttent. Ook de komende dagen staan er nog mooie activiteiten op het programma: een demonstratie van politiehonden, kleedjesverkoop en het Vrouwenpolders Open Darttoernooi.

     

Ook vandaag en morgen kun je nog genieten van de kraampjes, de speeltoestellen, de muziek en lekker eten en drinken. Ga er dus zeker even kijken!

Vrouwenpolderse dagen
25, 26 en 27 mei in het centrum van Vrouwenpolder
Klik hier voor het volledige programma!