Zomerslank met Zeeuwse Foodie

N
Wil jij lekker genieten zonder aan te komen?
N
Wil jij afvallen zonder een streng dieet te volgen?
N
Wil jij weten hoe een gezond weekmenu er uit ziet?
Dan is mijn voedingsplan Zomerslank met Zeeuwse Foodie precies wat jij zoekt!

Een compleet voedingsplan voor 4 weken, inclusief meer dan 50 recepten en allerlei tips over gezond genieten tijdens een barbecue, een etentje buiten de deur of op vakantie.

Wat kun je verwachten in dit ebook?

Mijn Zomerslank ebook is dé kickstart die jij nodig hebt deze zomer. Het bevat een compleet voedingsplan voor 4 weken, inclusief meer dan 50 simpele recepten en praktische tips om de eerste stappen te zetten naar een gezond, fit en slank lijf. Gewoon met groente, fruit, brood, aardappelen, noten, vlees, vis en andere basisproducten. En af en toe een frietje of een glaasje wijn. Balance is key!

 

Een tipje van de sluier…

Heerlijke pannenkoekjes, yoghurt met fruit, een frisse smoothie of een paar crackers. Het ontbijt wordt elke ochtend een feestje!
Brood is prima als lunch! Maar wel afgewisseld met een zomerse salade, een boerenomelet of een broodje makreel.
Wortels met vis, kipkerrie met rijst, gevulde courgettes, mosselen met friet of een ovenpasta? Het diner is elke dag gezond genieten.
Trek tussendoor? Geen probleem, ook hier is aan gedacht. Een handje noten, wat fruit of een cracker met beleg is prima.

Jouw resultaat

=
Afvallen, zonder jojo effect
=
Meer energie
=
Lekker in je vel
=
Eindelijk balans

Wie is Zeeuwse Foodie?

Martine Ridderhof | 31 jaar | Sint-Annaland

Diëtist, foodie, coach, blogger, het maakt mij niet zoveel uit welke titel je mij geeft. Ik help graag vrouwen naar een gezond, slank én gelukkig leven. Omdat ik weet hoe het is om niet lekker in je vel te zitten en de balans helemaal kwijt te zijn.

Als professional én als ervaringsdeskundige leer ik jou om zelf je eigen balans te creëren. Zodat jij gaat ervaren dat gezond eten niet gaat om het opleggen van beperkingen, maar dat het gaat om variëren, keuzes maken en lekker genieten.

Ben jij er klaar voor?

N
Ben jij klaar met crashdiëten, maaltijdvervangers, koolhydraatarme dieetpogingen en andere jojo ervaringen?
N
Heb je genoeg van al je excuses waarom het nu nog niet het goede moment is om te beginnen?
N
Wil jij een gezonde balans voor jezelf creëren waarbij je lekker kunt genieten én kunt afvallen?
N
Ben jij klaar om vol zelfvertrouwen te stralen in een gezonder en slanker lijf?
Bestel dan vandaag nog jouw ebook Zomerslank met Zeeuwse Foodie en ga aan de slag!
Na je betaling krijg je het ebook per email toegestuurd en kun je starten wanneer jij wilt.
Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet bij? Mail mij gerust op martine@zeeuwsefoodie.nl.

Zijn de dagmenu's koolhydraatarm?
Nee. Ik ben er van overtuigd dat elke persoon een beetje koolhydraten nodig heeft. Wel zijn de dagmenu’s gericht op het beperken van koolhydraten, bijvoorbeeld door brood af te wisselen met salades en eiergerechten en om de dag de koolhydraten bij de warme maaltijd weg te laten.
Voor wie is het voedingsplan geschikt?
De dagmenu’s bevatten gemiddeld zo’n 1500kcal en zijn gericht op vrouwen die ‘gemiddeld’ bewegen. Sport je meer dan 2x per week intensief, dan heb je wellicht wat meer nodig en heb je heel weinig dagelijkse beweging, dan heb je wellicht wat minder nodig.
Is het voedingsplan te doen i.c.m. een gezin?
Ja zeker! Sterker nog, de meeste volgers/lezers van mij wonen samen, zijn getrouwd of hebben al een gezin, dus ik heb (alleen) bij de warme maaltijd bewust de recepten gemaakt voor 2 personen. Zo kan je partner meteen meedoen! Ben je alleen? Geen probleem, dan kook je gewoon voor 2 dagen en heb je genoeg inspiratie voor 8 weken!
Zijn de recepten moeilijk?
Nee, juist niet. De recepten zijn niet geschreven voor koks, maar gewoon voor de gemiddelde vrouw. Ik ga er van uit dat je wel weet hoe je aardappelen moet koken, maar dat je vooral op zoek bent naar variatie en open staat voor het proberen van nieuwe dingen.
Staat de voedingswaarde bij de recepten?
Nee. Ik vind het zeker belangrijk dat je weet wat je eet, maar waar het in mijn visie vooral om draait is balans en niet om kilocalorieën tellen.

Boost your health and happiness!