Samenwerken

Als diëtist, blogger en spreker werk ik graag samen met andere bedrijven en organisaties. Dat kan op allerlei manieren. Denk aan een gezondheidstraject voor medewerkers, een blog over jouw product of een lezing tijdens een event. Mail even naar martine@zeeuwsefoodie.nl dan kunnen we samen brainstormen over de mogelijkheden!

Diëtist, voedingsdeskundige, life coach

In 2014 heb ik de HBO opleiding Voeding & Diëtetiek afgerond en studeerde ik af als diëtist. In de afgelopen jaren heb ik mezelf gespecialiseerd in het koolhydraatbeperkte dieet, de begeleiding bij diabetes type 2 en hart- en vaatziekten. Ook volgde ik een cursus Cognitieve Gedragstherapie, Life Coach en Hormoonfactor Trainer.

Het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit welke titel je mij geeft, feit is dat ik graag vrouwen help naar een gezond, slank én gelukkig leven. Als professional, maar ook als ervaringsdeskundige leer ik jou om balans zelf te creëren. Niet alleen op het gebied van voeding, maar ook wat betreft beweging, ontspanning, mindset en hoe je in het leven staat, het hele plaatje dus.

Meer over voedingscoaching lees je op www.martineridderhof.nl

Blogger

Food en Zeeland, die twee passies van mij deel ik op mijn blog. Ik ben gek op koken en nieuwe gerechten uitproberen. Regelmatig vind je op mijn blog een nieuwe favoriet product, lekkere en gezonde recepten of boeken waar ik veel inspiratie uit haal. Natuurlijk altijd voorzien van mijn professionele blik op gezondheid. Verder deel ik tips over afvallen en lekker in je vel zitten en geef ik je een kijkje in mijn eigen happy & healthy lifestyle.

Ook neem ik je in mijn verhalen mee op culinaire ontdekkingsreis in Zeeland. Ik ben zelf niet opgegroeid met culinaire hoogstandjes, maar ik ben wel heel nieuwsgierig naar nieuwe smaken, ingrediënten en gerechten. Zeeland heeft ontzettend veel moois te bieden, niet alleen uit de zee (denk aan mossels, kreeft, zeewier en lamsoren), maar ook zeker van het land (aardappelen, graan en allerlei diverse fruitsoorten).

Heb jij een leuk product of dienst wat kan bijdragen aan een gezond en gelukkig leven of wat specifiek Zeeuws is? En wil je dat promoten via mijn website en/of social media kanalen? Ik vind het super leuk om nieuwe dingen te ontdekken en schrijf er graag over op mijn blog. Denk aan een review van een product of boek, een winactie via social media, mijn persoonlijke ervaring van jouw dienst of event of iets heel anders. Mail naar martine@zeeuwsefoodie.nl om de mogelijkheden te bespreken. Let op: ik werk alleen samen met bedrijven die passen bij mij en mijn blog.

Zeeuwse Foodie getekend door Anna Lena

Mijn huidige cijfers (maart 2020)

Website: 2000+ unieke lezers per maand

Facebook: 1600+ vind ik leuks

Instagram: 2500+ volgers

Spreker

Mijn kennis en ervaring delen aan (heel veel) anderen, daar wordt ik enthousiast van! Ik vind het ontzettend gaaf om lezingen en workshops te geven over gezondheid in de breedste zin van het woord. Dit kan in de vorm van een voorlichting voor werknemers binnen een bedrijf, een aanvulling op het programma van een event, een lessenreeks op school, een lezing voor een vereniging, een interactieve workshop tijdens een uitje of andere evenementen.

In overleg met de opdrachtgever maak ik een programma op maat, afgestemd op de doelgroep en het aantal deelnemers. Hieronder vind je een aantal voorbeelden van eerdere lezingen en workshops die ik heb gegeven.

Koolhydraatbeperkt werkt!

Een lezing over het koolhydraatbeperkte dieet en de praktische toepassing er van voor de diabetesvereniging.

Fit Food Fun

Een workshop over voeding en sport in samenwerking met een personal trainer.

Voeding bij de diabetische voet

Een lezing over voeding en diabetes voor artsen en praktijkondersteuners in samenwerking met Zorggroep West-Brabant.

Wat is nu gezond?

Een voorlichting over voedingshypes en gezonde voeding na de overgang voor diverse regio’s van een vrouwenvereniging.

Ondernemen is topsport

Tafelgast tijdens de Thoolse Ondernemersavond met tips over gezond ondernemen voor jezelf en je personeel.

Gezond leven

Lezing over gezond eten en bewegen voor bewoners, personeel en familie van diverse zorginstellingen voor mensen met een beperking.

Wil je mij als spreker voor jouw event? Neem contact op via martine@zeeuwsefoodie.nl en dan brainstormen we samen over de inhoud van een workshop of lezing.