Wie is Zeeuwse Foodie?

Hoi! Ik ben Martine; diëtist, mama, hobbykok, creatieveling en nog veel meer. Samen met mijn man, baby en hond woon ik in Zeeland, in het gezellige dorpje Sint-Annaland.

I love Zeeland!

De ruimte, de rust, de zee, de heerlijke producten uit de zee en van het land. Er was geen twijfel over mogelijk dat ik hier weer wilde wonen, na een aantal jaar studeren, werken en wonen ‘over de brug’. Zeeland is mijn thuis en ik denk niet dat ik hier ooit nog weg ga, behalve af en toe voor een mooie vakantie natuurlijk. Het liefst start ik mijn dag met een wandeling (met hond) door de polder of langs de zeedijk. Even uitwaaien en dan vol energie aan het werk!

Oh en I love food!

Of het nu een Zeeuwse bolus is, vers gebakken havermout pannenkoekjes of zelfgemaakte kipkerrie met rijst, ik ben er altijd voor in. Ik hou van koken, probeer graag nieuwe gerechten, heb een kast vol kook- en dieetboeken en vind het heerlijk om nieuwe hotspots te ontdekken.

Toen ik in 2017 met een foodblog wilde starten, was de naam Zeeuwse Foodie dus vrij voor de hand liggend. Zo kon ik mijn kennis over voeding en gezondheid mooi combineren met mijn passie voor koken en mijn liefde voor Zeeland. Ik deel hier mijn favoriete recepten met jou, geef tips over gezond leven en neem je mee op ontdekkingsreis door mijn heerlijke provincie. Graag laat ik je zien dat gezond eten ook lekker én makkelijk kan zijn!

 

Healthcoach

Vanaf begin 2014 heb ik bijna 5 jaar een eigen diëtistenpraktijk gehad. In deze periode heb ik bijna 1000 mensen begeleid bij uiteenlopende voedingsproblemen, zoals diabetes type 2, overgewicht, hart- en vaatziekten, darmproblemen en ondervoeding. In 2016 kreeg ik een burn-out en daarna ben ik me steeds meer gaan verdiepen in voeding en leefstijl gerelateerd aan hormonen, omdat ik zelf vervelende klachten bleef houden. Toen ik alle kennis over voeding, menstruatiecyclus en hormoonbalans zelf ging toepassen voelde ik me al snel veel fitter, had ik veel meer zelfvertrouwen én veel minder klachten.

Omdat ik met deze kennis en ervaring heel graag andere vrouwen wil helpen, geef ik nu online tips en adviezen over hormoonbalans op www.martineridderhof.nl

Opleidingen & cursussen

2010-2014  Voeding & Diëtetiek (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)
2015 Post HBO Voeding & Diabetes (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)
2015 Cognitieve gedragstherapie (Psydi scholingen)
2016 Diverse scholingen over koolhydraatbeperking
2017 Foodjournalistiek (Fontys Hogeschool Amsterdam & Elle Eten)
2018 Facebook Business Mastery (Mark Bongers)
2018 Instagram Business (The Social Good Girl)
2019 Voeding & Hormonen (Care for Women)
2019 Trainer Hormoonfactor Ralph Moorman (Sonnevelt Opleidingen)

Contact

Martine Ridderhof
Kromsteven 3
4697HN Sint-Annaland

martine@zeeuwsefoodie.nl

KVK 60097957

Privacy & Cookies

Volg mij op Facebook

Dit bericht is alleen zichtbaar voor beheerders.
Probleem met het weergeven van Facebook berichten. Back-up cache in gebruik.
Klik om de fout te tonen
Fout: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons. Type: OAuthException