WIE IS ZEEUWSE FOODIE?

Hoi! Mijn naam is Martine en ik ben diëtist, hobbykok, creatieveling en nog veel meer 🙂 Samen met mijn man en hond woon ik in Zeeland, in het gezellige dorpje Sint-Annaland.

I love Zeeland!

De ruimte, de rust, de zee, de heerlijke producten uit de zee en van het land. Er was geen twijfel over mogelijk dat ik hier weer wilde wonen, na een aantal jaar studeren, werken en wonen ‘over de brug’. Zeeland is mijn thuis en ik denk niet dat ik hier ooit nog weg ga, behalve af en toe voor een mooi vakantie natuurlijk. Het liefst start ik mijn dag met een wandeling (met hond) door de polder of langs de zeedijk. Even uitwaaien en dan vol energie aan het werk!

Oh en I love food!

Of het nu een Zeeuwse bolus is, vers gebakken havermout pannenkoekjes of zelfgemaakte kipkerrie met rijst, ik ben er altijd voor in. Ik hou van koken, probeer graag nieuwe gerechten, heb een kast vol kook- en dieetboeken en vind het heerlijk om nieuwe hotspots te ontdekken.

Toen ik in 2017 met een foodblog wilde starten, was de naam Zeeuwse Foodie dus vrij voor de hand liggend. Zo kon ik mijn kennis over voeding en gezondheid mooi combineren met mijn passie voor koken en mijn liefde voor Zeeland. Ik deel hier mijn favoriete recepten met jou, geeft tips over gezond leven en neem je mee op ontdekkingsreis door mijn heerlijke provincie. Graag laat ik je zien dat gezond eten ook lekker én makkelijk kan zijn!

 

Hormoonexpert

Alhoewel ik nu een fijne balans heb gevonden, is dit helaas wel eens totaal anders geweest. In 2016 had ik een burnout, kwam ik kilo’s aan en wist ik niet meer wie ik was en wat ik wilde. Ik heb er bijna 2 jaar over gedaan om mijn balans te vinden. Omdat ik vervelende klachten bleef houden, ben ik me gaan verdiepen in de menstruatiecyclus en heb ik diverse cursussen gevolgd over de invloed van voeding op je hormoonbalans. Toen ik al die kennis ging toepassen voelde ik me al snel veel fitter, had ik veel meer zelfvertrouwen én veel minder klachten.

Omdat ik met deze kennis en ervaring heel graag andere vrouwen wil helpen, geef ik online tips en adviezen over hormoonbalans. Wil je hier meer over weten? Neem dan eens een kijkje op www.martineridderhof.nl.

Contact

Martine Ridderhof
Kromsteven 3
4697HN Sint-Annaland

martine@zeeuwsefoodie.nl

KVK 60097957

Privacy & Cookies

Volg mij op Facebook