Wie is Zeeuwse Foodie?

Hoi! Ik ben Martine; diëtist, mama, hobbykok, creatieveling en nog veel meer. Samen met mijn man, baby en hond woon ik in Zeeland, in het gezellige dorpje Sint-Annaland.

I love Zeeland!

De ruimte, de rust, de zee, de heerlijke producten uit de zee en van het land. Er was geen twijfel over mogelijk dat ik hier weer wilde wonen, na een aantal jaar studeren, werken en wonen ‘over de brug’. Zeeland is mijn thuis en ik denk niet dat ik hier ooit nog weg ga, behalve af en toe voor een mooi vakantie natuurlijk. Het liefst start ik mijn dag met een wandeling (met hond) door de polder of langs de zeedijk. Even uitwaaien en dan vol energie aan het werk!

Oh en I love food!

Of het nu een Zeeuwse bolus is, vers gebakken havermout pannenkoekjes of zelfgemaakte kipkerrie met rijst, ik ben er altijd voor in. Ik hou van koken, probeer graag nieuwe gerechten, heb een kast vol kook- en dieetboeken en vind het heerlijk om nieuwe hotspots te ontdekken.

Toen ik in 2017 met een foodblog wilde starten, was de naam Zeeuwse Foodie dus vrij voor de hand liggend. Zo kon ik mijn kennis over voeding en gezondheid mooi combineren met mijn passie voor koken en mijn liefde voor Zeeland. Ik deel hier mijn favoriete recepten met jou, geef tips over gezond leven en neem je mee op ontdekkingsreis door mijn heerlijke provincie. Graag laat ik je zien dat gezond eten ook lekker én makkelijk kan zijn!

 

Hormoonexpert

Alhoewel ik nu een fijne balans heb gevonden, is dit helaas wel eens totaal anders geweest. In 2016 had ik een burn-out, kwam ik kilo’s aan en wist ik niet meer wie ik was en wat ik wilde. Ik heb er bijna 2 jaar over gedaan om mijn balans te vinden. Omdat ik vervelende klachten bleef houden, ben ik me gaan verdiepen in de menstruatiecyclus en heb ik diverse cursussen gevolgd over de invloed van voeding op je hormoonbalans. Toen ik al die kennis ging toepassen voelde ik me al snel veel fitter, had ik veel meer zelfvertrouwen én veel minder klachten.

Omdat ik met deze kennis en ervaring heel graag andere vrouwen wil helpen, geef ik nu online tips en adviezen over hormoonbalans op www.martineridderhof.nl

Opleidingen & cursussen

2010-2014  Voeding & Diëtetiek (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)
2015 Post HBO Voeding & Diabetes (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)
2015 Cognitieve gedragstherapie (Psydi scholingen)
2016 Diverse scholingen over koolhydraatbeperking
2017 Foodjournalistiek (Fontys Hogeschool Amsterdam & Elle Eten)
2019 Voeding & Hormonen (Care for Women)
2019 Trainer Hormoonfactor Ralph Moorman (Sonnevelt Opleidingen)

Contact

Martine Ridderhof
Kromsteven 3
4697HN Sint-Annaland

martine@zeeuwsefoodie.nl

KVK 60097957

Privacy & Cookies

Koop hier mijn voedingsplan

Volg mij op Facebook

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: The 'manage_pages' permission must be granted before impersonating a user's page.
Type: OAuthException
Solution: See here for how to solve this error