Vorige week kon je in een persoonlijke blog van mij lezen dat ik het anders ga doen. Met hulp van mijn coach en de lessen van ‘Your roadmap  2018’ van Michael Pilarzcyk wordt het voor mij steeds duidelijker dat ik een andere richting op wil. Als diëtist, maar ook als mens.

Ik heb super toffe plannen om mijn blog uit te gaan breiden naar een serieus bedrijf, daarover binnenkort hopelijk meer. Daarnaast wil ik natuurlijk doorgaan met mijn doel om fitter te worden en er staan een aantal intensieve cursussen op de planning de komende maanden. Cursussen om mijn bedrijfsidee goed neer te kunnen zetten, maar ook cursussen voor persoonlijke ontwikkeling.

De uitbreiding als Zeeuwse Foodie en het werken aan persoonlijke doelen kost behoorlijk wat tijd, dus mijn weekplanning moet anders. Ik ga daarom iets minder spreekuren draaien in mijn praktijk en ik heb besloten om voorlopig geen video’s meer te maken, want het filmen en bewerken kost mij super veel tijd. Tijd die ik liever stop in sporten, mijn plannen verder uitwerken, ontspannen en andere belangrijke dingen om daadwerkelijk mijn doelen te gaan behalen.

De komende tijd dus geen video’s en ook ga ik je vanaf nu 1 keer per maand (in plaats van 1 keer per week) op de hoogte houden van mijn persoonlijke ‘from fat to fit’ verhaal. Zo maak ik ruimte om weer wekelijks inspiratie te delen over afvallen en er komen ook weer heerlijke nieuwe recepten online en nieuws over culinair Zeeland.

Find yourself and be that. Ik ben er mee bezig, en jij?