Glutenvrij brood van Happy Bakers
Een tijdje geleden kwam ik via social media in contact met Happy Bakers. Een glutenvrije (én Zeeuwse) bakkerij, daar was ik wel benieuwd naar! Regelmatig zie ik in mijn diëtistenpraktijk mensen met een glutenintolerantie en als Zeeuwse Foodie vind ik het erg leuk om kennis te maken met (voor mij) nieuwe producten. Ik vroeg of […]
Foodreview: courgette spaghetti van AH
Regelmatig maak ik courgette pasta klaar. Ik heb een spirelli waarmee ik zelf courgette slierten kan maken, maar ik vind het toch ook wel lekker makkelijk dat AH kant en klare courgette spaghetti verkoopt. Wist je dat de courgette spaghetti van AH samen met de bloemkoolrijst en broccolirijst is uitgeroepen tot winnaar van de Jaarprijs Goede Voeding? Deze prijs wordt uitgereikt […]
Foodreview: Magioni pizza bloemkool
Hou jij ook zo van pizza? Afgelopen zomer maakte ik met mijn familie in ons vakantiehuis in Spanje voor het eerst zelf pizza. Sindsdien koop ik bijna geen kant en klare pizza meer, want zelf gemaakt is veel lekkerder! Ik was dan ook heel nieuwsgierig toen ik hoorde van de pizza bodems van Magioni. Een gezonde […]